• JO:  34 medaliiCM: 191 medaliiCE:  135 medaliiJE:  1 medalie
  • Medalii de argint
    1073521
  • Medalii de aur
    1053490
  • Medalii de bronz
    1465340

World Juniors & U23 Championships 2017

more
World Juniors & U23 Championships 2017
read more

COMUNICAT DE PRESA

Referitor la decizia ICF, The International Canoe Federation, de a suspenda un an sportivii romani- seniori din toate competitiile internationale, ne dorim sa facem urmatoarele precizari:
• Tinand cont de performantele extraordinare obtinute de FRKC in istoria acestui sport, suspendarea primita de la FIC este una corecta, desi au existat voci care au sustinut, nejustificat, suspendarea tuturor sportivilor romani.
Astfel, decizia ICF nu ii afecteaza pe cadeti, juniori si tineret care pot participa in continuare la toate concursurile internationale.
• Dupa deciziile pe care le vom primi de la ANAD si WADA, vom lua toate masurile care se impun in aceasta situatie fara precedent a FRKC.
• La fel cum ne asumam medaliile si victoriile, trebuie sa ne asumam si aceasta situatie, desi in viata unei federatii exista si momente in care nu poti controla un asemenea fenomen. De aceea, vom analiza cu mare atentie, in amanunt, cum s-a ajuns in acesta situatie si vom continua lupta de prevenire a dopajului.
• “ Toleranta mea pentru acest fenomen, dopaj, este zero. Vom aplica sanctiunile care se impun si ne vom lupta in continuare pentru un sport curat”.
• IOAN BIRLADEANU, Presedinte al FRKC.
Va multumim,

Conform propunerii colegiului Central al Antrenorilor si Hotararii Biroului Federal al F.R.K.C. din 13.05.2016, in cadrul Regatei Internationale Bascov si dupa (daca este cazul) se va organiza selectia (selectiile dupa caz), in probe olimpice si neolimpice in vederea definitivarii loturilor de sportive care vor reprezenta Romania la C.E.  si C.M.  Juniori si U23 – 2016.

Conditiile si Regulamentul acesteia vor fi stabilite de comun acord la momentul respectiv.

Inscrierile participantilor vor fi transmise conform Regulamentului de Participare la Competitii.

Cluburile care doresc sa participe la Regata, pot inscrie sportivi de la varsta de 15 ani si mai mari.

Inscrierilor se pot face cu 2 ore inainte de sedinta tehnica din data de 10.06.2016.

 

 

01.06.2016                                                                                           Antrenor Federal  Ionel CONSTANTIN

This entry was posted in Anunturi. Bookmark the permalink.